Προφίλ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Αθανάσιο Φαλτάκα. Σήμερα βρίσκεται στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας, στην περιοχή των Τρικάλων, σε μια έκταση 15000 τμ υπερσύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων.
Η εταιρία μας ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων από όλο τον κόσμο (μάρμαρα, γρανίτες, όνυχες κ.α.), σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει έργα από την κατασκευή ως την εγκατάστασή τους, ενώ η επιχείρηση διαχειρίζεται την ασφαλή μεταφορά τους.
Ακόμη, αντιπροσωπεύουμε μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους  σε ενεργειακά τζάκια, σόμπες και λέβητες ξύλου και πέλλετ. Στον τομέα του τζακιού η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την μελέτη του χώρου και το σχεδιασμό, μέχρι την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση για απροβλημάτιστη λειτουργία πολλών χρόνων.
Στόχος μας είναι να σεβαστούμε τις απαιτήσεις του πελάτη παρέχοντας τεχνογνωσία και χειροτεχνία απαράμιλλης ποιότητας, που συνδυάζεται με τη γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση του έργου μας. Πιστεύουμε ότι αυτό μας έχει βοηθήσει να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε ουσιαστικές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας σε διάρκεια πολλών ετών και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της ικανοποίησής τους. Στεκόμαστε πάντα πίσω από την εργασία μας και υποστηρίζουμε τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις συντήρησης, που μπορεί οι πελάτες μας να έχουν, ακόμα και μετά την εγκατάσταση και παράδοση.
Ελάτε από κοντά να γνωριστούμε!